blog

Dijital Kartvizit Kullanmanın Önemi

Dijital kartvizit sistemi, iki farklı cihazın birbirleriyle veri alışverişi yapabilmelerini sağlayan NFC sisteminin ortaya çıkmasından itibaren kurumsal firmalar tarafından tercih edilen sanal çözümlerden biridir. Şimdilerde teknolojinin gelişmesi ile NFC kartvizit sistemlerinin kullanılma sıklığı artmış ve hatta müşteriler tarafında dahi talep edilmeye başlanmıştır.


Dijital kartvizitler ile ilk defa tanışan kişiler, ilgili sistemlerin neden kullanılması gerektiğini sürekli tartışmaktadırlar. Bu noktada temassız kartvizit kullanımının önemini arttıran ilk kriter, çok fazla kağıt kartvizit bastırmadan doğa dostu bir seçim yapmış olmaktadır. Ayrıca firmalar, dijital kartvizitler ile istedikleri an bilgi değişikliği yaparak sunulması gereken tüm noktaları güncel tutabilmektedirler. Bunların yanı sıra temassız kartvizitler sayesinde yanınızda birden fazla kağıt parçası taşımak yerine tek bir kartvizit taşırsınız. Üstelik müşterilerinize kurumuzun teknolojiye ayak uydurduğunu kanıtlayarak prestijinizi de kolayca arttırabilirsiniz.

Dijital Kartvizit Kullanımı Her Firma İçin Geçerli Midir?

Şimdilerde standart kartvizit kullanmanın zorluğunu keşfeden birçok firma, dijital kartvizitin öneminin yanı sıra kendi sektöründe uygun olup olmayacağını da araştırmaktadır. Bu durum, NFC teknolojisinin yükselişe geçtiği son günlerde çok daha fazla sorulmaktadır.


Dijital kartvizit sistemleri, kullanım açısından müşterilerine kendisini tanıtma ihtiyacı duyan tüm sektörlerde tercih edilebilmektedir. Kısacası temassız kartvizitler, satış rakamlarını arttırmak isteyen tüm markalar tarafından tercih edilmeli ve ofisin her noktasına stantlar halinde yerleştirilmelidir.

Dijital Kartvizit Kullanmak Satış Rakamlarını Etkiler Mi?

Son günlerde dijital kartvizit kullanımı ile yeni tanışan kişiler, genel olarak temassız kartların bilgi vermek dışında herhangi bir işe yaramadığı ve gereksiz bir aygıt olduğu yanılgısına kapılabilmektedirler. Fakat çağımızda firmalar için en önemli kriterler arasında reklam ve bilgi sunumunun müşterilere direkt ve masrafsız olarak aktarılması yer almaktadır.

Bu noktada Kartvizito bünyesinden satın aldığınız kartvizitler sayesinde binlerce klasik kartvizit bastırmanıza gerek kalmadan büyük bir kar elde edebilir ve müşterilerinize tek bir hareketle tüm gerekli bilgileri anında iletebilirsiniz. Üstelik Kartvizito’da yer alan birçok tema ve web site tasarımı sayesinde kurumsal bir kimlik kazanacak ve müşterilerinizin aklında güvenilir ve saygın bir firma olarak kalacaksınız.

Share :

All Categories