blog

Dijital Kartvizit Ne İşe Yarar Kimler Kullanabilir?

Son yılların en önemli teknolojik gelişmelerinden biri olarak gösterilen NFC, şimdilerde farklı ürünlerin ortaya çıkmasına da zemin hazırlamıştır. İki teknolojik cihaz arasında sınırsız bilgi alışverişine izin veren teknoloji, klasik kartvizitlerin yerini temassız kartvizitlerin almasını sağlamıştır.


Bu noktada tek bir dijital kartvizit sistemi ile binlerce müşteriye ulaşabilmenizi mümkün kılan temassız kartvizitler, klasik kartvizit sistemlerinde olamayacak kadar bilgiyi karşı tarafa aktarabilmenizi mümkün kılmaktadır. Özellikle müşterileri arasında kurumsal olarak anılmak isteyen birçok firma, stant ve dijital kart olarak NFC özellikli kartvizitlerini satın alarak tüm bilgilerini sisteme ekleyebilmekte veya istediği zaman değiştirebilmektedir.

Dijital Kartvizit Sistemleri Hangi Sektörler İçin Uygundur?

Şimdilerde dijital kartvizit sistemleri ile ilk defa tanışan kişiler, bu teknolojinin önemini araştırmanın yanı sıra kendi sektörleri için uygun olup olmayacağını da sürekli soruşturmaktadırlar. Bu noktada dijital kartvizitler için müşteri memnuniyetinin sağlanması ve reklam yapılması gereken her sektör için uygun olduğunu söylemek gerekmektedir.


Dijital kartvizitler, her firmada yer alması gereken bilgi içeren notların sanal ortamda müşteriye direkt olarak iletilmesini ve sınırsız içeriğin paylaşılabilmesini sağlamaktadır. Üstelik nfc kartvizitler, firmaları binlerce kart bastırma yükünden kurtarırken çevreye daha duyarlı olunmasının da önünü açmaktadır. Bu nedenle dijital kartvizit sistemlerinin para kazanma amacı güden tüm sektörler için uygun olduğunu belirtmekte yarar var.

Kartvizito Dijital Kartvizit Sistemleri Satış Rakamlarına Etki Edebilir Mi?

Son günlerde Kartvizito ile tanışıp dijital kartvizit çıkartmak isteyen birçok kişi, temassız kartvizit sistemlerinin kullanım rahatlığını kabul etse de satış rakamları için herhangi bir etkisinin olmayacağı düşüncesine kapılabilmektedir. Fakat bu durum, Kartvizito’nun güncellenen yapısına ayak uyduran binlerce müşteri ile tamamen bir yanılma olarak kabul edilmektedir.


Bu noktada Kartvizito üzerinden dijital kartvizit siparişi vererek kurumsal bir tema oluşturan tüm firmalar, müşterilerinin gözünde güvenilir bir imaj yakalayarak daha fazla satış yapmaya başlamışlardır. Üstelik Kartvizito NFC kartvizit sistemlerinde firmaların tüm bilgilerini karşı tarafa sınırsız şekilde iletebilmeleri de müşterilerin daha rahat ve anlaşılır şekilde alışverişlerini tamamlayabilmelerini mümkün kılmıştır.

Share :

All Categories