blog

NFC Kartvizit Faydaları Nelerdir?

NFC Kartvizit Faydaları Nelerdir?

Teknolojinin gelişmesiyle dijital dünyanın birbiriyle bağlantı kurabilmesini mümkün hale getiren ‘’Yakın Alan İletişim’’ (NFC), şimdilerde birçok noktada tercih edilmeye başlanmıştır. Temassız bir şekilde cihazlar arasında veri iletişimi kurulmasını sağlayan NFC sistemleri, şimdilerde yüzyılın icadı sayılabilecek nitelikte kartvizitler için de kullanılabilmektedir.

Kurumsal markalar için değerli bir sanal sistem çözümü sunmakta olan NFC kartvizitler, firmaların tek bir sistem üzerinden binlerce kişiye reklam yapabilmelerini mümkün hale getirmektedir.


Kartvizito bünyesinden satın aldığınız NFC kartvizit ile herhangi bir mobil aplikasyona ihtiyaç duymadan NFC teknolojisi sayesinde tüm kartvizit bilgilerinizi müşterilerinize iletebilir ve onların sizi çok daha rahat bir şekilde bulabilmelerini sağlayabilirsiniz.

NFC Kartvizit ve Klasik Kartvizit Arasındaki Farklar Nelerdir?

Son günlerde birçok kişinin dilinde olan NFC kartvizit sistemleri, birçok kurumsal firmanın halihazırdaki tercihi olarak bilinmektedir. Fakat temassız kartvizit sistemleri ile tanışmamış olan kişiler, ilgili teknolojinin klasik kartvizitlere oranla ne tür farklar içerdiğini bilmemektedirler.


Bu noktada NFC kartvizit sistemleri, binlerce kartvizit bastırmaya gerek kalmadan tek bir dijital kart üzerinden tüm müşterilerinize ulaşabilmenizi sağlamaktadır. Bu sayede klasik kartvizit bastırmak için harcayacağınız parayı yatırımlarınız için kullanabilirsiniz. Ayrıca klasik kartvizitlerde firmanız hakkında belirli miktarda bilgi sunabiliyorken dijital kartvizit sistemlerinde mail, web sitesi, Whatsapp numarası ve konum gibi çağın gerektirdiği bilgileri de sınırsız olarak sunabilirsiniz. Son olarak NFC kartvizit sistemleri ile doğaya katkı sağlayabildiğinizi ve binlerce kartvizitin israf olmasını önlediğinizi de hatırlatmak gerekiyor.

NFC Kartvizit Sistemleri ile Hangi Bilgiler Paylaşılabilmektedir?

NFC kartvizit sistemlerini firmasına tanımlamak isteyen on binlerce kişi, dijital kartviziti ile hangi bilgileri müşterileri ile paylaşabileceğini merak etmektedir. Bu noktada teknolojik iki cihaz arasında bilgi paylaşımında herhangi bir sınır olmadığı gibi dijital kartlar ve müşteri cihazları arasında da herhangi bir sınır yer almamaktadır.


Kartvizito tarafından size sağlanan dijital kart veya Nfc stant sistemi ile ilk kurulumda hakkımda, mail, konum, Whatsapp, internet sitesi ve rehbere özelliklerini sunabildiğiniz gibi diğer bilgi alanları tamamen sizin kullanımınıza açık ve sınırsınız şekilde gelmektedir. Bu sayede 11 tema ve 8 farklı web site seçeneği ile limitlere takılmadan müşterilerinize tüm bilgilerinizi kolayca iletebilirsiniz.

Share :

All Categories