blog

NFC Kartvizit Nedir?

NFC Kartvizit Nedir?

Dijitalleşmenin hızla arttığı dünyada son zamanlarda NFC teknolojinin değeri yadsınamaz şekilde yükselmeye başlamıştır. Bu noktada ‘’Yakın Alan İletişimi’’ olarak tanımlanan NFC teknolojisi ile iki nesnenin birbirlerine yaklaştırılması halinde aralarında bir veri alışverişi oluşabilmektedir. İlgili teknoloji, şimdilerde standart kartvizitlerin yerini alan temassız kartvizit sistemleri için de kullanılmaktadır.

NFC kartvizit olarak adlandırılan yeni nesil portföyler, kurumların dijital dünyaya ayak uydurabilmelerinin yanı sıra doğa dostu ve daha güncel çözümler sunmaktadır. Bu noktada Kartvizito’dan aldığınız dijital kartvizit sistemleri ile ilk kurulumda müşterileriniz için hakkımda, mail, konum, Whatsapp, Website URL ve rehbere ekle gibi seçenekleri sunabiliyorken güncel tasarımda arayüzü tamamen kendi istediğiniz seçeneklere göre de değiştirebilirsiniz.

NFC Kartvizitin Avantajları Nelerdir?

Koronavirüs pandemisinden beri milyonlarca kişinin her alanda temassız seçeneklere yöneldikleri ve daha dijital çözümler aradıkları bilinmektedir. Bu noktada her seferinde binlerce kişi için bastırılmak zorunda kalınan klasik kartvizitler, temasa bağlı sorunları ortaya çıkartabildiği gibi çevreye de büyük zararlar verebilmektedir.

Şimdilerde birçok firmanın merceği altına giren NFC kartvizit sistemleri, firmaların binlerce kartvizit bastırmak zorunda kalmadan kurumsal kimliklerini teknolojik olarak müşterilerine yansıtabilmelerine yardımcı olmaktadırlar. Üstelik Kartvizito bünyesinde yer alan 11 farklı kartvizit teması ve 8 farklı web site eklentisiyle ilave tasarımları yaparak kendi kimliğinizi de oluşturabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra Kartvizito markasının NFC kartvizit konusunda sürekli gelişim gösterdiğini ve ihtiyaçlarınıza tam odaklı çözümler bulduğunu da belirtmekte yarar var.

NFC Kartvizit Nerelerde Kullanılabilmektedir?

NFC kartvizit sistemlerinin firmalar arasında yaygınlaşmasıyla birlikte genel tanımı ve avantajlarının yanı sıra nerelerde kullanılabileceği de sıklıkla soruşturulmaktadır. Bu noktada NFC kartvizitlerin NFC teknolojisine sahip olan tüm cihazlarla veri bağlantısını kurabileceğini söylemek gerekiyor.

Özellikle Kartvizito bünyesinden aldığınız temassız kartvizit sistemi ile müşterilerinizin telefonlarına veya bilgisayarlarına web site, Whatsapp, mail, konum, numara veya hakkımda bilgilerini kolayca ulaştırabilirsiniz. Üstelik Kartvizito’dan aldığınız stant kartvizit sistemleri sayesinde tek bir masadan binlerce kişiye kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Son olarak Kartvizito sisteminde sunabildiğiniz bilgilerde bir sınır olmadığını ve dijital kartvizitiniz ile tüm bilgilerinizi müşterilerinize ulaştırabileceğinizi de belirtmekte yarar var.  

Share :

All Categories