blog

Web Kartvizit Nedir?

Web Kartvizit Nedir?

Teknolojinin gelişmesi, insanların bilgiye ulaşabilme durumunu daha avantajlı bir hale getirirken iş dünyasının da yeniden şekillenmesine katkıda bulunmaktadır. Bu noktada gelişen teknolojinin en önemli göstergelerinden olan NFC sistemi, şimdilerde iş dünyasında da tercih edilmeye başlanmıştır. Önceleri internet üzerinden alışveriş yapmak veya bir uygulamada doğrulama sistemini geçebilmek için tercih edilen NFC, günümüzde işletmelerin en önemli yardımcılarından biri olarak görülmektedir.


Son zamanlarda NFC teknolojisi ile birleştirilerek hazırlanan web kartvizitler, kurumsal firmalar başta olmak üzere milyonların hayatını kolaylaştıran en önemli icatlardan biri olarak gösterilmektedir. Bu noktada dijital kartvizit sahibi olan kişiler, sosyal medya hesapları, adresleri, e-mail hesapları ve banka bilgilerinin yanı sıra sitemizden alınan web kartvizitler sayesinde prestijli bir web sitesine de sahip olabilmektedirler.

Web Kartvizitler Nasıl Çalışmaktadır?

Son zamanların en önemli icatlarından biri olarak gösterilen ‘’Yakın Alan İletişimi’’ yani NFC teknolojisini kullanarak geliştirilmekte olan web kartvizitler, telefon, tablet, dizüstü bilgisayar ve diğer NFC donanıma sahip cihazlar ile ortaklaşa çalışabilmekte ve kurumların adeta kimliklerini oluşturmaktadırlar.


Bu noktada sizlere tanımlanmakta olan temassız kartvizit kartları sayesinde NFC teknolojisine sahip tüm cihazlarda sosyal medya hesaplarınızı, adresleriniz, e-posta bilgilerinizi ve resmi sitenizi tanıtabilirken binlerce kişiye tek tek kartvizit dağıtmak zorunda da kalmazsınız.

Web Dijital Kartvizit Neden Kullanılmaktadır?

Teknolojinin gelişmesiyle birçok alanda dijitalleşmeye yönelim görülmekte ve kurumsal firmaların tüm işlemlerini dijital kaynaklar kullanarak yaptıkları bilinmektedir. Hal böyle olunca NFC teknolojinin nimetlerinden faydalanmakta olan NFC kartvizit sistemleri, firmaların kurumsal kimliklerini dijital dünyaya taşıyabilmelerini sağlamaktadır. Bu noktada size tanımlanan web kartvizitler sayesinde birkaç saniye içerisinde istediğiniz tüm bilgilerinizi müşterilerinizle paylaşabilirsiniz.


Kartvizito bünyesinden aldığınız dijital kartvizit hizmetlerinde tek tık ile rehbere ekleme seçeneği, yalnızca izin verilen bilgilere erişebilme, tek bir ücretle ömür boyu kullanım, tam kontrol yönetim paneli ve kurumsal bir internet sitesine sahip olursunuz. Üstelik web kartvizitlerin oldukça doğa dostu olarak çalışmaları da müşterilerinizin gözünde firmanızı yükseltecek özelliklerden biri olacaktır. Siz de Kartvizito’nun resmi adresi üzerinden uygun fiyatlarla web kartvizit talebinizi oluşturarak kurumsal kimliğinizi kısa sürede dijital ortama aktarabilirsiniz.

Share :

All Categories